A Belvárosi Körömszalon és munkatársai

A Belvárosi Körömszalonban célunk, hogy mindenki jól érezze magát, így szívesen látjuk a Vendégeinkkel kísérőként érkező gyermeket és kisállatokat is. Fontos továbbá, hogy kellemes és vidám hangulatban töltsék a szépülés idejét, a jó hangulatról munkatársaink gondoskodnak. Célunk, hogy mindenki ki legyen szolgálva, ezért a legkényelmeseb, ha a Vendég időpontot egyeztet munkatársunkkal, de igyekszünk az időpont nélkül betérő Vendégeket is a lehető legrövidebb időn belül kiszolgálni.

Csizmadia Réka - tulajdonos, műkörömépítő, szakoktató
2005 óta foglalkozik műkörömépítéssel, 2006 óta rendszeresen vesz részt szakmai versenyeken. 2007-ben szerezte meg a szakoktatói képesítését az Országos Szakmai Ipartestületnél, azóta folyamatosan oktat, vizsgáztat illetve versenyekre készíti fel tanulóit. 2008-ban Spanyolországban dolgozott, és gyakran látogatta az ottani versenyeket. 2012-ben nyitotta a Belvárosi Körömszalont, ahol a legfőbb cél, hogy a vendégek maximális elégedettséggel távozzanak. A magas színvonalú munka mellett nagyon fontos a mindig vidám hangulat, ezt igazolja a folyamatosan bővülő vendégkör is.

Kiss Edina - műkörömépítő, pedíkűrös
2012-ben végezett, mint műkörömépítő és pedikűrös. Azóta dolgozik a Belvárosi Körömszalonban is. Folyamatosan képzi magát, részt vesz különböző versenyeken és továbbképzéseken. Célja, hogy a szakma rejtelmeiben elmélyüljön, és ezt a tudást a mindennapi munkája során kamatoztassa.

Papp Andrea - műkörömépítő, manikűrös, pedíkűrös
2000-től foglalkozik műkörömépítéssel, manikűrrel és pedikűrrel. Nyitott az újdonságokra, sokszor megy el különféle szakmai bemutatókra. Szereti továbbképezni magát, ezért gyakran vesz részt tanfolyamokon. Kedvence a géllakkozás.

Adamkó Melinda - műkörömépítő, manikűrös, pedíkűrös
2009 óta foglalkozik műkörömépítéssel, manikűrrel és pedikűrrel. Leginkább zselés körmöket épít, de ha a vendég úgy kívánja, a porcelán technika sem okoz gondot. Rendszeresen képzi magát, venégei imádják a különböző díszítéseket, ezért gyakran vesz részt tanfolyamokon. Sokan járnak hozzá géllakkozásra is.

Csepreghy Éva - műkörömépítő, manikűrös
2014 óta foglalkozik műkörömépítéssel és manikűrrel. Nyitott az újdonságokra, szinte  hetente jár díszítő és továbbképző tanfolyamokra. Zselés és porcelán körmöket is egyaránt készít, valamint  géllakkozást is vállal.

 

Műkörömépítés

Porcelán alapanyagú francia műkörmök

Szalonunkban a műkörmöt nevével ellentétben úgy készítjük, hogy az a legtermészetesebb hatású legyen viselőjének és a környezetében élőknek egyaránt. Éppen ezért részesítjük előnyben a porcelánból készült körmöket. Sokaknak a porcelán hallatán elsőként a Herendi vagy Hollóházi porcelán jut eszébe, ezért sokszor felmerül a kérdés, hogy vajon pont annyira törnek-e az így készült műkörmök? Nem, nem törnek jobban, mint zseléből készült társaik! Rugalmasak, könnyen kezelhetőek, ha bármilyen sérülés történik (pl. letörik), javításuk lényegesen egyszerűbb, mint a zselés műkörömé. Készítése gyorsabb, bár nehezebb, mivel levegőre köt. Éppen ezért nincs szükség UV lámpa használatára, nincs kellemetlen, égető érzés a körmökön. Vékony, töredezett, problémás körmű vendégeknek, akiknek a zselés köröm állandóan fellevegősödik, kifejezetten ezt a technikát javasoljuk!

Számtalan lehetőséget kínálunk mind a színek, mind a formák és díszítések területén is.

Munkatársaink magasan képzettek, ezért biztosan megtaláljuk a vendég számára maximális elégedettséget nyújtó megoldást.

 

Manikűr & kézápolás

Porcelán alapanyagú francia műkörmök

Hagyományos és francia manikűrrel várjuk a szép és ápolt kezekre vágyó vendégeinket. A hagyományos manikűr azon vendégeknek ajánlott, akik nem viselnek műkörmöt, sem zselés lakkot a körmükön. A manikűr ebben az esetben vízben történő áztatással készül, ezért ez után semmilyen alapanyaggal nem vonjuk be a körmöt, elkerülve ezzel a fertőzéseket illetve a köröm gombásodását. Fontos, hogy ezzel a vendégek tisztában legyenek, mert bizony számtalanszor kapunk olyan támadást, hogy egy másik szalonban a manikűrös feltette neki a műkörmöt vagy a géllakkot. Ez tilos, nem csak a fent leírtak miatt, hanem az anyag sem fog megfelelően tapadni, ezáltal nem tudjuk a tartósságát garantálni.

Ezt a manikűrt alkalmazzuk férfi vendégeinknél is, általában az ő kezük sokkal igénybevettebb, mint a nőké, kezelésük is nagyobb körültekintést igényel.

Amennyiben a vendég műkörömépítés előtt áll és a bőr állapota szükségessé teszi, úgy ilyen esetben francia manikűrt végzünk. A francia manikűr nem azonos a francia lakkozással! Ennél a manikűr típusnál bőroldó folyadékkal dolgozunk, nem áztatunk, nincs vágás, ezért ezután bátran építhetünk műkörmöt, elkerülve ezzel a fertőzések veszélyét.

A manikűrt lakkozással vagy tartós, ún. zselés lakkozással fejezhetjük be, a vendég igénye szerint.

A zselés lakkozás, vagy más néven géllakkozás, egyre népszerűbb a vendégek körében. Kényelmes és gyors technika, a lakk UV vagy LED lápma segítségével szárad, így elkerülhető a lakkozás megsérülése. Az egész művelet körülbelül fél órát vesz igénybe, 2 hétig garantáltan tartós és tökéletes megjelenést biztosít viselőjének. 

 

Pedikűr & lábápolás

Porcelán alapanyagú francia műkörmök

A pedikűr a lábak illetve lábkörmök ápolását jelenti, mely egyre szélesebb körben válik az emberek mindennapi igényévé. A kezelés során az elhalt, durva bőrt úgynevezett szike segítségével eltávolítjuk, majd bőrpuhítást végzünk krémek és sarokreszelők segítségével. A körmöket a hölgyek esetében körömlakkal illetve tartós lakkozással díszítjük, férfiaknál polírozással tesszük fényessé a köröm felszínét.

Fontos tudni, hogy amennyiben a tartós lakkozás (zselés lakk) mellett dönt a vendég, úgy ezt előre kell közölni a szakemberrel, mert ebben az esetben a körmöket a kezelés megkezdése előtt kell díszíteni, mivel áztatás után erre már nincs lehetőség, a lehetséges fertőzések elkerülése érdekében!

Munkatársaink a legnagyobb körültekintéssel végzik a fertőtlenítést és az eszközök tisztán tartását is, számunkra fontos a higiénia és a vendégek maximális elégedettsége.